Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

стіна

espreso.tv

Середа, 8 жовтня 2014, 16:13

Кабмін виділив ще 6 млн євро на будівництво "Стіни" на кордоні з Росією

стіна

Уряд України на засіданні 8 жовтня ухвалив рішення про виділення додаткових 6 мільйонів євро на облаштування державного кордону - так званий проект Стіна.

Про це повідомив департамент інформацій та комунікації з громадськістю секретаріату Кабінету міністрів.

Під час засідання Уряду Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк нагадав, що раніше на облаштування державного кордону було виділено 235 мільйонів гривень.

Загальний обсяг коштів становитиме 66 мільйонів євро, «які дадуть можливість облаштовувати ділянку державного кордону між Україною і Російською Федерацією».

Він також наголосив, що ключовим елементом реалізації мирного плану є відновлення контролю над кордоном: «Закрили кордон – тоді немає постачання російських військових, російської техніки, зброї і терористів. Відкритий кордон означає, що виконання мирного плану неможливе. Це ключовий елемент. Росія під цим підписувалася, і вона повинна це виконувати».

«Ми як українська сторона готові забезпечити контроль над державним кордоном України, якщо російська армія не буде розстрілювати українських прикордонників», - сказав Арсеній Яценюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.