Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вибори

kotsubynske.com.ua

Четвер, 9 жовтня 2014, 17:45

Виборці з Донбасу зможуть проголосувати за спрощеною процедурою

вибори

На позачергових парламентських виборах 26 жовтня 2014 року виборцям з Донецької і Луганської областей спростили процедуру участі в голосуванні.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Відтепер, подаючи заяву про тимчасову зміну місця голосування, виборці з цих областей можуть не додавати документи, які підтверджують необхідність такої зміни.

Як повідомив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської ОДА Федір Алєйніков, відповідну постанову щодо виборців із Донецької та Луганської областей від 7 жовтня 2014 року № 1529 прийняла Центральна виборча комісія.

Зазначимо, що раніше їм необхідно було не пізніше 20 жовтня 2014 року подати до відділу ведення Державного реєстру виборців заяву про тимчасову зміну місця голосування без зміни виборчої адреси разом із документами, які підтверджують таку необхідність.

Нагадаємо також, що 9 квітня 2014 року Центральна виборча комісія прийняла аналогічну постанову (№ 240) щодо виборців з Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.