Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

барахолка

emaus-oselya.org

П'ятниця, 10 жовтня 2014, 15:35

У Львові влаштують «Народну барахолку», аби допомогти пораненим під час АТО

барахолка

11 – 12 жовтня на площі Ринок у Львові відбудеться благодійний захід «Народна барахолка – 2014». Усі зібрані кошти організатори передадуть тим, хто постраждав під час антитерористичної операції на сході України.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Акція відбувається за підтримки Львівської обласної та Львівської міської рад. Як зазначив голова Львівської обласної ради Петро Колодій, такі акції допомагають привернути увагу не лише до тих хлопців, які їдуть на схід, але й до проблеми поранених бійців, котрі також потребують допомоги.

Протягом двох днів у самісінькому серці Львова можна буде придбати ексклюзивний крам: одяг від знаних дизайнерів та модних бутиків, картини відомих художників, речі зірок шоу-бізнесу, сувенірну продукцію. Свої дизайнерські роботи на «Народну барахолку» віддали Оксана Караванська, Наталя Каменська та Олеся Кононова, Марта Ваххольц, Марія та Руслан Костельні, Роксолана Богуцька, Міла Квітка, Джаміля...

Більше інформації про подію та сприяння в отриманні коментарів учасників Ольга Березюк (номер телефону 067 777 85 02).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.