Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

працівники ДАІ

mvs.gov.ua

Понеділок, 13 жовтня 2014, 12:20

Даішники-добровольці з Львівщини вирушили в зону АТО

працівники ДАІ

Сьогодні, 13 жовтня, п’ятнадцятеро добровольців з Державтоінспекції Львівщини вирушили на Схід держави.

Правоохоронці місяць нестимуть службу у зоні проведення антитерористичної операції, прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Боронити цілісність країни зголосилися працівники ДАІ зі Львова та районів області. Серед добровольців – і керівники підрозділів, й інспектори дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції. 

Проводжати хлопців прийшли їхні рідні, друзі та колеги. Перед виїздом із правоохоронцями спілкувалися перший заступник начальника Головного управління міліції Львівщини Сергій Вучкан та керівник Державтоінспекції області Олександр Хутняк.

До працівників ДАІ також звернувся батько одного з добровольців, Володимир Калагурський. Помітно хвилюючись, він побажав правоохоронцям Божої ласки і щоби Ангел-хоронитель оберігав їх щомиті. «Повертайтеся усі живі та здорові!», - наказав він хлопцям.

Близько десятої години ранку добровольці вирушили колоною на Схід держави.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.