Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

оповіщення

loda.gov.ua

Понеділок, 13 жовтня 2014, 13:01

На Львівщині звучатимуть електричні сирени

оповіщення

15 жовтня в період з 14:40 до 15:00 години департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації здійснюватиме навчальне оповіщення населення Львова та області за сигналами цивільного захисту з увімкненням електричних сирен.

Оповіщення проводитиметься з метою перевірки рівня готовності технічного стану територіальної системи централізованого оповіщення, інформує прес-служба Львівської ОДА.

Нагадаємо, що звучання електросирен – означає сигнал цивільного захисту “УВАГА ВСІМ”. Почувши слід негайно увімкнути гучномовці на першому каналі проводового радіомовлення, налаштувати радіоприймачі на хвилю Львівського радіо, телеприймачі – канал ТРК «Львів» Львівської обласної державної телерадіокомпанії і слухати подальше повідомлення департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

У зв’язку з тим, що мета увімкнення технічних засобів оповіщення навчальна, практичні заходи відпрацьовуватися не будуть. Населення повинне зберігати спокій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.