Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

image.tsn.ua

П'ятниця, 15 червня 2012, 10:55

У Львові у день матчу Данія-Португалія за меддопомогою звернулось 14 осіб

У Львові у день матчу між Данією та Португалією, 13 червня, за медичною допомогою звернулося 14 осіб. Про це повідомляє прес-служба ГУОЗ Львівської ОДА.

 

У більшості випадків звернення до медиків було пов’язане з головним та зубним болем, гіпертонічними кризами, ненавмисним травмуванням.

Станом на вчора, 14 червня, медики прооперували у клінічній лікарні Львівської залізниці 4 іноземних вболівальників – з Польщі та Румунії.

У день першого матчу, між збірними Німеччини та Португалії, до медиків звернулось 22 особи, одну особу госпіталізували.

Загалом львівську фан-зону та «Арену-Львів» обслуговують 115 медичних працівників, визначені базові лікарні, розроблено маршрути пересування машин швидкої допомоги, відпрацьований план дій на випадок виникнення надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, медичні комісари УЄФА визначили клінічну лікарню Львівської залізниці базовим медичним закладом по обслуговуванню сім’ї УЄФА та учасників чемпіонату.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.