Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Лубківський та Швець

прес-служба Народного фронту

Вівторок, 14 жовтня 2014, 13:03

Висуванка "Народного фронту" Ольга Швець знялася з виборів на користь Лубківського

Лубківський та Швець

Кандидат в народні депутати від «Народного Фронту» Ольга Швець подала заяву в ЦВК на зняття своєї кандидатури з виборчих перегонів

Про це інформує прес-служба партії.

Ольга балотувалася від 118 мажоритарного округу Львівщини. Своїм основним суперником вважала Богдана Дубневича. Про своє рішення Ольга Швець заявила сьогодні і закликала усіх, хто хотів віддати за неї свій голос, проголосувати за Данила Лубківського, заступника Міністра закордонних справ України, який іде самовисуванцем по 118 виборчому округу.

Подаємо звернення Ольги Швець повністю:

"ЗВЕРНЕННЯ

до виборців виборчого округу №118

Партія «Народний фронт» об’єднала справжніх професіоналів, головна мета яких – захистити Україну від зовнішньої агресії. У лавах партії досвідчені політики, науковці, бойові командири, ініціативна молодь. Разом - це сильна команда для складних часів.

Проте у складний для країни час ми мусимо об’єднати зусилля аби вивести країну з кризи та впевнено крокувати до Європи.

Я, Швець Ольга, кандидат у народні депутати від "Народного фронту" у виборчому окрузі №118, знімаю свою кандидатуру з передвиборчих перегонів.

Я закликаю виборців 118-го виборчого округу проголосувати за досвідченого дипломата, заступника міністра закордонних справ України Данила Лубківського.

Саме його передвиборна програма найближча до моїх принципів та ідеалів. Я переконана, що ставши депутатом парламенту Данило Лубківський реалізує у законопроектах нашу європейську мрію і відстоюватиме найшвидше входження України в структури НАТО та Євросоюзу.

Звертаюся до всіх кандидатів у 118-му виборчому окрузі подумати про майбутнє нашої держави та згуртуватися навколо єдиного кандидата , який потрібен у Верховній Раді вже сьогодні . У тривожний для країни час потрібно об’єднуватися навколо спільної мети.

Слава Україні!"

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.