Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ТЕК

фото ПАТ "Львівобленерго"

П'ятниця, 15 червня 2012, 12:20

«Львівобленерго» провело «Козацькі змагання-2012»

8 червня на стадіоні «Сокіл» у Золочеві Львівської області відбулися «Козацькі змагання-2012». Участь у змаганнях взяло 34 команди із  районів електромереж та структурних підрозділів ПАТ «Львівобленерго». Про це повідомляє Відділ корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго».

 

Команди визначали кращих у шести дисциплінах: піднімання колоди, метання довбні, рукоборство, змагання на бумі, козацькі передаванки та перетягування линви.

«Козацькі забави – це той захід, який об’єднує увесь великий колектив ПАТ «Львівобленерго». Працівники Товариства мають змогу побачити один одного, позмагатися у вправності і силі на свіжому повітрі. У нашому Товаристві працює багато молодих людей, які ведуть здоровий спосіб життя і активно займаються спортом. І вони можуть проявити себе на козацьких змаганнях», – розповів Степан Гордий, голова профспілкової організації ПАТ «Львівобленерго».

Золото та кубок «Козацьких змагань-2012» завоювала команда «Загін охорони», срібні медалі – команда Мостиського РЕМ, бронзовим призером стала команда Яворівського РЕМ.

Переможців нагороджено медалями, дипломами та грошовими відзнаками.

Нагадаємо, ПАТ «Львівобленерго» проводить «Козацькі змагання» уже другий рік поспіль. Метою культурно-спортивного свята є популяризація фізичної культури і спорту та організація активного спільного відпочинку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.