Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

село

ia-prometei.org.ua

Четвер, 16 жовтня 2014, 17:01

Лише в селі живе справжня душа України, – Тимошенко

село

Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко висловила думку, що лише в селі живе справжня душа України справжня відповідальність, справжнє моральне виховання, справжня віра.

Про це вона повідомила сьогодні у Львові на зустрічі з Львівським відділенням Всеукраїнської Асоціації Сільських та Селищних Рад. 

"Давайте помолимося, щоб село не тільки збереглося, але й стало основою життя нашої рідної держави. І я в це вірю, тому що я не бачу інших джерел успіху країни, настільки потужних, як розвиток сільських та селищних програм", сказала Тимошенко.

На думку політика, Україні треба заборонити продаж землі, оскільки Організація Об'єднаних Націй оголосила голод загрозою номер один на найближчі десятиліття для нашої планети. "Голод є загрозою для багатьох країн світу, і в цей час Україна має стратегічний ресурс, аби захистити безпеку своїх громадян", відзначила лідер "Батьківщини".

За словами Тимошенко, українські сільгоспвиробники не зможуть конкурувати з тими, хто дозволить собі купити землю на Україні. "Ми втратимо нашого вітчизняного сільгопвиробника", констатувала політик.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.