Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Парасюк

Понеділок, 20 жовтня 2014, 11:43

Володимир Парасюк впевнено лідирує у своєму окрузі, – соцопитування

Володимир Парасюк

38% опитаних жителів 122 округу (Яворівський та Жовківський райони) готові проголосувати за так званого "сотника Євромайдану" та командира 4-ї роти батальйону Володимира Парасюка.

Про це йдеться в результатах дослідження, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг».

Крім цього, 9% на виборах підтримають Тараса Возняка (Блок П.Порошенка), 7% – Івана Бокала (самовисування), понад 4% хочуть голосувати за Олександра Павлюка (Батьківщина), майже 3% за Ірину Верещук (самовисування). Не визначились із вибором 35% респондентів.

Найбільш відомим серед кандидатів є Володимир Парасюк (70% – знають такого). Він має найбільш позитивне ставлення на окрузі (46%). Тараса Возняка знають близько 40%, Олександра Павлюка – менше 30%.

Крім цього, три чверті опитаних мешканців округу №122 (Львівська область) однозначно братимуть участь у виборах Верхової Ради 26 жовтня.

Серед них близько 30% готові проголосувати за Блок Петра Порошенка, 19% – за Народний Фронт, 15% – за Самопоміч, 10% – за Радикальну Партію, 5% – за Громадянську позицію, по 4% за Свободу і Батьківщину. Разом з цим, 11% опитаних ще не визначились із вибором.

Нагадаємо, наприкінці вересня ЦВК зареєструвала Верещук, Парасюка та Пазиняка кандидатами у народні депутати по 122 виборчому окрузі. Згодом Пазиняк знявся з виборів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.