Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

опалювальний сезон

poltava.pl.ua

Понеділок, 20 жовтня 2014, 14:46

Опалювальний сезон у Львові стартує 22 жовтня

опалювальний сезон

З 22 жовтня у Львові планують розпочинати опалювальний сезон.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, передає прес-служба Львівської міськради.

«З середи з вечора починають включати опалення для лікарень, для шкіл, садочків, будинків. Цей процес буде тривати близько трьох днів, бо це складна процедура. Якщо температура буде підвищуватись, то ми зможемо це все регулювати. Але, враховуючи прогнози, які ми бачимо, з середи з вечора треба включати опалення, бо на четвер прогнозують серйозне похолодання і треба, щоб львів’яни були в теплі», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, за інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго», до опалювального сезону теплоносієм заповнено внутрібудинкові мережі у 99% житлових будинків. Досі не мають актів готовності до зими 14 будинків на вул. Гашека,15а,17,19,20,20а,22,22а,24, вул. Скорини,6а, вул. Максимовича,7,7а,7б,9,9а.

Через ремонтні роботи в середині будинку не заповнений житловий будинок на вул. Стрийська,59.
Також немає жодних звернень щодо заповнення теплоносієм від власників будинків на вул. Кримська,30 (відомчий гуртожиток), вул. Панаса Мирного,43 (ЖБК-61), вул. В.Великого,23,25 (ОВБД-29).

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.