Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Вуй

facebook.com

Понеділок, 20 жовтня 2014, 16:03

Кандидат у нардепи по 115-му округу скаржиться на залякування та погрози

Юрій Вуй

Кандидат по 115-му виборчому округу Юрій Вуй звернувся із заявою до міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, де розповів про залякування та погрози на його адресу.

Вуй також скаржиться, що йому невідомі телефонічно погрожували членам його сім’ї та йому персонально. Йшлося про фізичну розправу, зокрема.

Вуй зазначає, що без його відома та від його імені відбулося так зване "вкидання" чорної агітації проти одної із політичних партій та одного із кандидатів. 

У заяві Вуя йдеться, що організатори «чорної» агітації серйозно підставили два відомі львівські видавництва: ТзОВ «Видавничий ДІМ Молода Галичина» та Видавничий дім «Високий замок».

Крім цього, листі є посилання на відео-звернення кандидата, де він розповідає про усіх, хто причетний до поширення "чорної" інформації проти кандидатів у нардепи по 115 виборчому округу. Вуй називає конкретні прізвища – генерального директора ЗІКу Дмитра Добродомова та керівника виборчого штабу Добродомова у 2012 році Андрія Мисика.

Подаємо текст заяви повністю:

Міністру внутрішніх справ України Авакову А. Б. 01024, Київ, вул. Академіка Богомольця, 10 Кандидата в народні депутати по одномандатному виборчому окрузі №115, Вуя Юрія Ярославовича 81131, вул. Січових Стрільців 12, с. Солонка, Пустомитівський район, Львівська область Заява Я, Вуй Юрій Ярославович, будучи кандидатом у народні депутати у одномандатному виборчому окрузі №115, повідомляю Вас про правопорушення. Зокрема, ТзОВ «Видавничий ДІМ Молода Галичина» видали газету «ЧАС оновлення!» (випуск №3) накладом 30 тисяч примірників, зазначивши мене, як кандидата в народні депутати, відповідальним за друк. Окрім того, Видавничий дім «Високий замок» також надрукував газету накладом 5 тисяч примірників, зазначивши мене, як кандидата в народні депутати, відповідальним за друк. У ній опубліковані матеріали, направлені на очорнення та компрометування інших кандидатів в народні депутати на позачергових виборах до Верховної Ради України. Газета видана і поширюється без мого відома незнайомими мені людьми по одномандатному виборчому окрузі №115. У вказаних газетах також міститься інформація, на друк якої погодження я не давав. Оскільки раніше свої фотографії та передвиборчу агітацію я надав Р R -менеджеру телеканалу ЗІК п. Ользі Проць, що доводить моя з нею переписка по електронній пошті, то вважаю її причетною до незаконних дій з приводу використання моїх передвиборчих агітаційних матеріалів. Також повідомляю, що мені надходили дзвінки з погрозами фізичної розправи мені та членам моєї сім’ї. Зокрема, після розмови з представником виборчого штабу кандидата в народні депутати по 115 виборчому округу Дмитра Добродомова, де він вживаючи нецензурну лайку схиляв мене підписати згоду на друк вказаних вище тиражів газет «ЧАС оновлення!». Повертаючись додому в п’ятницю ввечері, неподалік мого будинку стояло декілька машин з людьми з кримінальною зовнішністю. Водночас, білий мікроавтобус марки Рено Трафік перегородив мені дорогу. Водій Рено Трафік просвічував мою машину фарами, залякуючи мене. Що я розцінив як загрозу моєму життю. Прошу вжити відповідних заходів з приводу припинення вказаного правопорушення та забезпечити мені охорону у зв’язку із загрозою моєму здоров’ю та життю і життю членів моєї родини. З повагою, кандидат в народні депутати по одномандатному виборчому окрузі №115, Вуй Юрій Ярославович 19.10.14

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.