Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тетяна Чорновол

Вівторок, 21 жовтня 2014, 14:41

Чорновол прогнозує, що склад наступного парламенту зміниться кардинально

Тетяна Чорновол

Тетяна Чорновол, кандидат в депутати Верховної Ради від партії «Народний Фронт» відвідала Львівщину.

Вона розповіла, яким бачить новий парламент та які завдання сьогодні стоять перед кандидатами-мажоритарниками.

Про це повідомила прес-служба партії.

«Наступний парламент буде інший. Він не буде до кінця відповідати вимогам Майдану, бо ми стали дуже великими максималістами. Але, повірте, він буде іншим, порівняно з нинішнім. Там не буде Іванющенка, не буде Ахметова, не буде цих найбільших ворогів. Туди пройде багато ідеалістів та романтиків. Світлих, які вірять в Україну, які за неї боролися ще на початку 90-х і навіть до 90-х. «Народний фронт» якраз акцентував на підборі таких людей. Я зараз їжджу країною і мені не соромно підтримувати наших кандидатів, бо вони - гідні люди.» - запевняє Тетяна.

Нагадаємо, що на парламентських виборах 2012 року Тетяна Чорновол балотувалась в народні депутати по 120 виборчому окрузі Львівщини. Сьогодні вона підтримує кандидата від «Народного фронту» на цьому ж окрузі Ярослава Гарасима. Свою позицію пояснює так: «Коли я цікавилася, що з моїм округом, мені сказали, що є такий претендент - Ярослав Гарасим. Це людина, яка була на Майдані, він їздив туди зі своїми студентами, був там у найскладніший час. Не кожен декан факультету в цій країні брав на себе таку відповідальність, робив такий рішучий крок. Таких було мало. Тому я віддаю належне пану Ярославу за його тодішню позицію і я знаю, що ця людина буде корисною країні.»

Кандидат зауважила, що першочерговим завданням депутата-мажоритарника є законотворчість в інтересах всієї України, а вже потім – в своєму окрузі. І, вирішуючи проблему села, потрібно підійти до неї так, щоб вирішити проблему по всій країні. Бо проблеми на різних округах дуже схожі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.