Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ракетомодельний спорт

frms.ua

Середа, 22 жовтня 2014, 16:07

Дрогобиччина може прийняти чемпіонат Європи з ракетомодельного спорту

ракетомодельний спорт

На засіданні федерації ракетомодельного спорту України, що відбудеться найближчим часом в Дніпропетровську, вирішуватиметься питання чи зможе Дрогобиччина може прийняти чемпіонат Європи з ракетомодельного спорту.

Про це повідомила прес-служба Дрогобицької райдержадміністрації.

Саме вибором місця проведення чемпіонату України та чемпіонату Європи в 2015 році зумовлений приїзд на Дрогобиччину начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Юрія Майбороди, президента федерації ракетомодельного спорту України Ігора Волканова та віце-президента цієї федерації Дмитра Кондратьєва.

“У зв'язку з складною ситуацією на сході країни багато спортивних змагань переноситься на західні терени, в тому числі на Львівщину. Ми радо готові допомогти нашим колегам з федерації ракетомодельного спорту України у проведенні ряду змагань під їх егідою”, - сказав Юрій Майборода.

Гості за останні дні оглянули ряд об'єктів на Львівщині, але найбільш відповідає вимогам проведення змагань саме летовище в селі Почаєвичі, поблизу Дрогобича.

Як запевнив Ю. Майборода, в разі позитивного прийняття рішення щодо проведення чемпіонату Європи, Львівщина, зокрема Дрогобицький район, зуміє його провести на високому рівні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.