Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

image.tsn.ua

П'ятниця, 15 червня 2012, 14:28

Прокурор Львівської області розкритикував роботу профільних служб та підлеглих у вирішенні проблеми запобігання насильства в сім’ї

У роботі соціальних служб та правоохоронних органів немає співпраці. На цьому наголосив сьогодні на розширеному засіданні колегії прокуратури Львівської області прокурор Львівської області Олег Василенко.

 

Основною причиною такої ситуації прокурор вважає відсутність координації в роботі служб. Василенко наголосив, що жодна служба не може працювати окремо, повинен бути обмін інформацією, співпраця і тоді буде результат.

Представники правоохоронних органів, керівники прокуратури та соціальних служб звітували сьогодні про виконану роботу щодо запобігання та допомогу у випадках насильства в сім’ї. Статистичні дані про кількість постраждалих, які вони подавали, суперечили одні одним.

Як повідомляли «Варіанти», рівень жорстокості та насилля над дітьми та підлітками у сім'ї на Львівщині за останній рік зріс на 10%. Найгіршою є ситуація в Сихівському та Залізничному районах, в Червонограді та на Яворівщині. У зв'язку з проблемою насилля в сім'ї, зростає і рівень злочинності серед підлітків. Найгірша ситуація із злочинністю серед підлітків у Яворівському районі, Бродівському та Сихівському районах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.