Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ярослав Гарасим

Четвер, 23 жовтня 2014, 12:05

Кандидат в нардепи Власенко знявся з виборів на користь "фронтовика" Гарасима

Ярослав Гарасим

Кандидат у народні депутати України по 120-го одномандатному виборчому округу (Городоцький, Мостиський та частина Самбірського районів) Олександр Власенко знявся з виборів та закликав своїх виборців голосувати за висуванця "Народного фронту" Ярослава Гарасима.

Про це йдеться у зверненні Власенка, яка є у розпорядженні Варіантів.

За словами Власенка, Гарасим за соціологічними опитуваннями та позиціонуванням преси є на сьогодні найсильнішим кандидатом у 120-му окрузі.

"Вважаю, що Гарасим – готовий боротися за справедливість та має потужний потенціал перемогти нечесних представників теперішньої влади", йдеться у заяві.

"Я ішов на вибори не для піару своєї особистості чи задоволення власних меркантильних інтересів, а для того, щоб нарешті були виконані вимоги Майдану. Саме в цьому наші цілі з Ярославом Гарасимом збігаються. Голосуйте в неділю, 26 жовтня, серцем і сумлінням. Підтримайте кандидата в народні депутати Ярослава Гарасима - інтелігента, освітянина, людину з великим досвідом управлінської роботи", йдеться в заяві Власенка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.