Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівський обласний перинатальний центр

newslab.ru

Четвер, 23 жовтня 2014, 13:05

Львівщина одержить на перинатальний центр 20 млн грн

львівський обласний перинатальний центр

Львівщина одержить з державного бюджету 20 мільйонів гривень на проведення робіт з реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру.

Таке рішення ухвалив Кабінет Міністрів України, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Вказані кошти надійдуть в область після погодження з Комітетом ВРУ з питань бюджету.

За словами т.в.о. голови Львівської ОДА Юрія Турянського, ремонтні роботи необхідно розпочати якнайшвидше.

“Частина будівель перинатального центру на сьогодні без даху, у напівзруйнованому стані. Попереду зима, і першочергове завдання – виконати комплекс робіт, аби уникнути руйнації будівлі. Фактично, сьогодні йдеться про порятунок Центру, чи відновить він свою роботу,” – зазначив Юрій Турянський.

Львівський перинатальний центр закрито на реконструкцію у жовтні 2013 року. Це основний медичний заклад охорони здоров’я матері та дитини у Львівській області. Щорічно у цьому центрі проходили лікування понад 8000 хворих, відбувалося 3500 – 4000 пологів і понад 4800 операцій.

Через зупинку роботи цього закладу збільшилось навантаження на інші заклади охорони здоров’я, що відобразилось на показниках роботи перинатальної служби області. Працівники центру перебувають у вимушених відпустках, частину працевлаштовано на неповні ставки в інші лікувальні установи області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.