Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

image.tsn.ua

П'ятниця, 15 червня 2012, 14:45

Львів’янин зарізав свою дружину, а сам покінчив життя самогубством

67-річний львів’янин зарізав свою дружину та викинув її тіло з вікна, а потім сам покінчив із життям самогубством стрибнувши із даху будинку. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Вчора, 14 червня, між 67-річним чоловіком та його 61-річною дружиною виникла сварк. Розлючений чоловік схопив кухонного ножа та наніс жінці тілесні ушкодження, які стали для неї смертельними.

Потім чоловік залишив на кухні передсмертну записку, зателефонував своєму синові та повідомив про те, що вбив його матір. Вистрибнувши у вікно, чоловік впав у декоративний басейн.

Потерпілого госпіталізували у реанімаційне відділення Львівської міської клінічної лікарні, де від отриманих травм помер.

За фактом вбивства слідчі Личаківського РВ ГУ МВС України у Львівській області порушили кримінальну справу за ч.1 ст.115 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.