Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ліс

loda.gov.ua

П'ятниця, 24 жовтня 2014, 18:23

Турянський погодив підприємству з російськими власниками лісову ділянку на Львівщині

ліс

Львівська ОДА дозволила ПАТ "Моршинський завод мінеральних вод "ОСКАР", яке належить російсьому консорціуму «Альфа-Груп», розробити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для обслуговування каптажу джерела.

Про це йдеться у розпорядженні т.в.о. голови Львівської ОДА Юрія Турянського, опублікованого на сайті адміністрації.

"Надати ПрАТ "МЗМВ "ОСКАР" (Жовнір В.В.) дозвіл на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,3 га земель запасу (угіддя – ліси та інші лісовкриті площі) на території Стрілківської сільської ради Стрийського району за межами населеного пункту з метою передачі в оренду для обслуговування каптажу джерела №3", йдеть

ПрАТ "МЗМВ "ОСКАР" має подати на затвердження ОДА розроблений та погоджений в установленому порядку проект.

Нагадаємо, за даними Zaxid.net, наприкінці 2012 року російський фінансовий консорціум «Альфа-Груп» став мажоритарним акціонером холдингу IDS Group, до складу якого входить, зокрема, Моршинський завод мінеральних вод «Оскар». Офіційно засновником ПАТ «Моршинський завод мінеральних вод «Оскар» є кіпрський офшор «Інтернешнл Дістрібюшн Сістемз Лімітед».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.