Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори

tvoidizain.ru

Неділя, 26 жовтня 2014, 09:20

Спостерігачі зафіксували перше порушення на виборах на Львівщині

вибори

У с. Великі Новосілки Мостиського районувиборчі бюлетені зберігалися у сусідньому селі, що є порушенням частини 13 ст. 83 закону “Про вибори народних депутатів”. 

Про це повідомила спостерігачі ГО ОПОРА.

Члени ДВК у с. Великі Новосілки Мостиського району виборчі бюлетені зберігали не в приміщенні дільниці, а в сейфі в опорному пункті міліції в сусідньому селі - Баличах.

Зберігати бюлетені у приміщенні школи, де знаходиться ДВК, не надто надійно, тому комісія вирішила вийти з ситуації таким чином, що передала сейф на зберігання правоохоронцям. Таке, за словами членів комісії, вони практикують під час виборчих кампаній з міркувань безпеки, - зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні в Україні проходять позачергові вибори до Верховної Ради  України.На Львівщині усі дільничі виборчі комісії -  2139  ДВК, з яких 2068 – звичайні, 71- спеціальна - відкрились вчасно.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.