Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

агітація

11channel.dp.ua

Неділя, 26 жовтня 2014, 13:01

На Львівщині зафіксовано чотири випадки розповсюдження агіток

агітація

Сьогодні до правоохоронців Львівщини надійшло 4 зверння щодо порушень виборчого законодавства, а саме - розповсюдження агітаційних матеріалів про кандидатів у депутати.

Про це повідомив ВГЗ ГУ МВСУ у Львівській області. 

У Перемишлянський райвідділ міліції надійшло повідомлення від одного з кандидатів у депутати про те, що невідомі особи розповсюджували агітаційні листівки, у яких від його імені вимагали від виборців віддати свій голос саме за нього.

До червоноградських правоохоронців надійшло повідомлення про те, що вночі невідомі особи розклеїли на вулицях міста листівки з компрометуючою інформацією про одного з кандидатів у депутати. Наступне повідомлення за тим самим фактом надійшло до Червоноградського райвідділу міліції від одного з громадських активістів о 8.40 годині.

До Городоцького райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району працівники ДАІ зупинили автомобіль Опель, у якому виявили близько 4 тисяч агітаційних листівок, у яких містився заклик не голосувати за певних кандидатів у депутати.

За кожним таким випадком правоохоронці проводять перевірки та вживають заходи з метою припинення правопорушень. Усі виявлені факти порушення виборчого законодавства внесено до єдиного обліку правопорушень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.