Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коаліція

rian.com.ua

Неділя, 26 жовтня 2014, 21:42

Блок Порошенка розраховує на коаліцію з партіями Яценюка та Садового

коаліція

Партія "Блок Петра Порошенко" розраховує на створення коаліції у Верховній Раді з партіями "Народний фронт" Арсенія Яценюка та партії "Самопоміч" Андрія Садового.

Про це на брифінгу у виборчому штабі Петра Порошенко повідомив лідер партії "Блок Петра Порошенко" Юрій Луценко, передає РБК-Україна.

"Не виключено формування коаліції безпосередньо з "Народним фронтом", "Самопоміччю", які першими оголосили про те, що це партії миру... А також з "Батьківщиною", яка теж виступає за реформування... Але кожен з нових депутатів, хто поділяє демократичні, європейські та проукраїнські стандарти і майбутнє України, зможе підписати коаліційну угоду", - зазначив Луценко.

Нагадаємо, згідно з даними екзит-полів у Раду проходять сім політичних партій: "Блок Петра Порошенко", "Народний фронт", "Самопоміч" , "Опозиційний блок", "Радикальна партія", "Свобода" і "Батьківщина".

Додамо, що "Народний фронт" переміг на Західній Україні з результатом 31% голосів, водночас "Самопоміч" перемогла в Києві з 25% голосів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.