Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ЄБРР

tsn.ua

Понеділок, 27 жовтня 2014, 09:59

ЄБРР відкриє у Львові представництво

ЄБРР

Представництво ЄБРР запрацює на вул. Дудаєва, 20 уже на початку зими – урочисте відкриття запланували на 2 грудня.

Відтак, воно стане єдиним регіональним операційним офісом Банку в Україні, повідомив начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міськради Сергій Кіраль.

«Згідно з останніми показниками, у зв’язку з подіями на Сході, сьогодні Західна Україна є основним фундаментом у розвитку української економіки. Цього не можуть не розуміти як приватні потенційні інвестори, так і міжнародні фінансові організації. У них є капітал, який потрібно кудись вкладати, є певний портфель напрацьованих проектів. До того ж, ЄБРР працює у майже всіх великих містах Західної України. Враховуючи ці обставини в комплексі, і було прийнято таке рішення – відкрити тут представництво», – зазначив Сергій Кіраль.

За його словами, ЄБРР співпрацює зі Львовом з 2008 року, і питання відкриття у перспективі регіонального представництва було поставлено ще тоді, адже це можливість близького доступу до працівників Банку та до капіталів для локального бізнесу, не кажучи й про імідж та амбіції Львова.

Проекти Банку у Львові профінансовано на понад 100 млн євро. Серед них: модернізація мережі доріг та громадського транспорту, будівництво трамваю на Сихів, модернізація системи теплопостачання, реконструкція очисних споруд та будівництво станції переробки мулу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.