Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

реконструкція

newstroy.com.ua

Понеділок, 27 жовтня 2014, 14:15

У Львові держархбудінспекція зупинила незаконну реконструкцію пам’ятки архітектури

реконструкція

Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю у Львівській області скасувала реєстрацію декларацій про початок виконання будівельних робіт та про готовність об’єкта до експлуатації за адресою: м. Львів, вул. Січових Стрільців, 3.

Причина такого рішення – заниження категорії складності будівництва з боку замовника будівельних робіт, інформує прес-служба інспекції.

За результатами позапланової перевірки реконструкції частини нежитлових приміщень на вул. С. Стрільців, 3 (з влаштуванням окремого входу з вул. Січових Стрільців та з влаштуванням окремого входу з проїзду Крива Липа) виявлено, що замовником внесено недостовірні дані в декларації про початок виконання будівельних робіт та про готовність даних об’єктів до експлуатації. Зокрема, була занижена категорія складності будівництва. Будівля належить до пам’яток архітектури місцевого значення і відноситься до 4 категорії складності. Дане будівництво може пошкодити споруду і негативно вплинути на зовнішній вигляд історичного Львова.

На усунення виявлених порушень замовнику видано відповідні приписи, також його оштрафовано на 20,4 тис. грн. Крім того, Інспекція держархбудконтролю скасувала декларації про початок будівельних робіт та про готовність об’єкту до експлуатації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.