Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

озеро

iloveukraine.com.ua

Понеділок, 27 жовтня 2014, 16:06

Експерти перевірили водойми Львова на засміченість

озеро

Протягом вересня цього року працівники відділу екологічного нагляду КП «Адміністративно-технічне управління» провели обстеження усіх водних об’єктів у місцях масового відпочинку мешканців.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

У результаті було виявлено 2 випадки часткового заростання водойм (став у парку «Снопківський» та став по вул. Замарстинівській, 270), 2 випадки випалювання рослинності від розведення багать (став у парку «Знесіння», став по вул. В. Великого, 4), 3 випадки влаштування звалищ твердих побутових та будівельних відходів (став по вул. Замарстинівській, 270, став по вул. Тернопільській, 1а та став по вул. Стрийська - Наукова), а також відсутність води в одному із водних об’єктів (парк «Погулянка»).

Крім того, на 3 водоймах виявлено засмічення водного дзеркала (став по вул. П. Панча, 8, став по вул. Кульпарківській, 139 та став по вул. Стрийська – Наукова), а на 5 об’єктах виявлено хворі, аварійні або поражені омелою дерева (на ставах за адресами: вул. Замарстинівська, 270, парк «Знесіння», вул. Пекарська, 50, вул. Тернопільська, 1а, вул. Стрийська – Наукова). Щодо стану прибережної смуги, то трав’яний покров витоптаний лише біля ставу у парку «Горіховий гай», на усіх інших об’єктах знаходиться у задовільному стані.

З метою усунення виявлених порушень, оформлено та скеровано балансоутримувачам водних об’єктів 5 вимог щодо засмічення та 5 повідомлень стосовно утримання зелених насаджень, з визначеними термінами виконання. Контрольні обстеження, проведені у жовтні цього року, зафіксували, що усі вимоги стосовно ліквідації засмічення виконані. Стан утримання зелених насаджень буде проконтрольований протягом листопада - лютого.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.