Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

львівська філармонія

whichblankareyou.com

Вівторок, 28 жовтня 2014, 15:17

Львівська філармонія запрошує на вечір віртуозів

львівська філармонія

У середу, 29 жовтня, 19:00 годині у Львівській обласній філармонії  на «Віртуозному вечорі» слухачі почують музичне різнобарв'я стилів.

Про це повідомила прес-служба Львівської філармонії.

Серед виконавців – Рафал Жураковскі (тенор), Академічний камерний оркестр «Віртуози Львова» під батутою Бартоша Жураковскі.

Концерт розпочинатиме «Партита №6» знаного українського композитора, героя України - М. Скорика. Чотири частини циклу – «Прелюдія», «Пасакалія», «Арія» і «Рондо» ніби перетікають одна в іншу,адже у цьому творі відсутні люфт-паузи. Інтонаційне зерно, котре вперше звучить в «Прелюдії» перероджується у гротескну й навіть зловісну інтонацію, що наповнює наступні частини.

Концертну програму продовжить твір Тадеуша Берда – «Чотири сонети Шекспіра» у польському перекладі Мацєя Сломчинського (перша редакція – 1956 року). Композитор помістив їх в певному порядку, для того, щоб дати якісний та добре помітний драматичний розвиток. Митець музичними засобами показує тонку душевну організацію героїв, забарвлення його музики – тонке і вишукане.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.