Оля Вишня,  15 червня 2012

Варіанти на вікенд у Львові

У Львові триває велике футбольне свято. Але, окрім цього, є ще чимало способів провести цікаво дозвілля під час вихідних. До прикладу, сходити в кіно, чи театр, чи на концерт. Пропонуємо щотижневий огляд заходів та акцій, які можна відвідати протягом Вікенду у Львові.

Варіанти на кіно

У мережі Кінопалац під час вихідних покажуть комедію режисера Деніела Коена «Шеф». Це історія про кухаря-початківця, який намагається змінити усталенні правила і перевершити відомого шеф-кухаря. Наполегливість і завзятість робить з героя стрічки справжнього короля кухні!

А в Артхаус-залі Кінопалацу під час вікенду показують еротичну мелодраму «Кого я хочу більше» Сильвіо Сольдіні. Як зазначено в анотації, ця картина – це водночас чуттєве й тверезе дослідження «анатомії пристрасті».

Варіанти на театр

У суботу у Львові впереше покажуть музично-пластичну виставу «ПОГЛЯД» інтергованої театральної групи з Москви «КРУГ». Ця подія відбудеться у приміщенні Першого українського театру для дітей та юнацтва. Початок о 14.00.

Якщо ви бажаєте зануритись в атмосферу романтики та поезії, то не пропустіть нагоду відвідати Театралізоване дійство на вірші А. Бакуна за артистичної підтримки групи "Львівський театр історичної мініатюри" та музичної підтримки ансамблю старовинної музики "Львівські Менестрелі", яке відбудеться у Італійському дворику сьогодні о 20:00.

Львівський академічний театр імені Леся Курбаса під час цього вікенду пропонує преглянути виставу за Сковородою «НАРКІС», яка відбудеться у суботу. А у неділю курбасівці запрошують на виставу «АМНЕЗІЯ, АБО МАЛЕНЬКІ ПОДРУЖНІ ЗЛОЧИНИ».

Фестивалі

Якщо ви, та ваші близькі бажаєте зануритись в атмосферу середньовіччя , то обов'язково відвідайте міжнародний лицарський фестиваль-турнір Легенда Львова.

Мета фестивалю – відродження та популяризація середньовічні традиції галицького лицарства. Фестиваль відбудеться з 15 по 17 червня у Львові на території палацу Потоцьких.

Львівський фестиваль пива збирає поціновувачів різних сортів пива, щоб спостерігати за перебігом подій на стадіонах Чемпіонату Європи з футболу з 15 по 17 червня у парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького.

Відвідувачі цього заходу зможуть ознайомитись із різноманітними традиціями пивоваріння та культурою споживання пива.

Музичні варіанти

Цими вихідними у Львові є можливість побувати на концертах у офіційній фан-зоні. У суботу тут виступатимуть гурти Шосте чуття та DJ Gagarin, у неділю – DJ Buratino, гурти «К402» та Бум бокс. А на Львівському іподромі у неділю зіграють гурти «ТНМК» і «С.К.А.Й.».

У суботу у Львівській філармонії любителі класичної музики зможуть послухати концерт «Від вічного до сучасного», який розпочнеться о 18.00.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.