Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

збірна України

football.co.ua

Четвер, 30 жовтня 2014, 15:55

Жіноча збірна України не змогла переграти італійок на Арені Львів

збірна України

Вчора на стадіоні «Арена Львів» жіноча національна збірна команда України з футболу провела кваліфікаційний футбольний матч із жіночою збірною Італії.

Матч проходив у рамках Кубка світу з футболу серед жінок, який відбудеться у 2015 році в Канаді.

Попередній матч, який відбувся в Італії, завершився перемогою господарів з рахунком 2:1. Тож у Львові українкам потрібно було перемагати, аби виходити у фінальний раунд Кубку світу.

Розпочиналося для України все якнайкраще – на 25-й хвилині Дятел відкрила рахунок. Згодом українка записала до свого активу і другий гол, відзначившись на початку другого тайму.

При рахунку 2:0 українки проходили далі, проте синьо-жовтим не вистачило витримки зберегти перевагу. Завдяки голам Габбядіні та Паніко збірна Італія зрівняла рахунок і виборола путівку на Кубок світу.

В українок було декілька без перебільшення стовідсоткових моментів, але вони не змогли їх реалізувати. Більше того, наприкінці матчу м'яч потрапив в руку захисниці збірної Італії, але суддя з Греції цього не побачила. Щоправда, призначений і реалізований пенальті у цьому випадку нічого не вирішував, тому що українкам треба було перемагати максимум з різницею у два м'ячі, враховуючи правило виїзного голу.

На прес-конференції головний тренер збірної України Анатолій Куцев розповів, що відчуття після матчу є двоякими. "Команда трималася гідно проти команди з гучним іменем, але з іншого боку ми могли проходити", сказав Куцев. За його словами, українки швидше за все злякалися того, що обігрують чи не найсильнішу команду Європи з рахунком, не знали як грати далі  через це пропустили два "футбольні" м'ячі.

Крім цього, Куцев заторкнув тему суддівства. За його словами, коли є очевидний пенальті, то обманути нереально, тому що гравці навколо бачать, що пенальті був. Тренер зазначив, що не потрібно звертати увагу на суддівство, а грати потрібно на голову вище від Італії. "Тоді вдасться перемогти, бо якщо ми будемо грати з грнадами на рівних, то не виграємо, бо є суддівство та купа інших факторів", сказав Куцев.

Натомість головний тренер італійок та чемпіон світу з футболу 1982 року Антоніо Кабріні відзначив, що повністю задоволений робою судді. 

Україна - Італія - 2:2 (1:0)

Голи: Дятел, 25;46 - Габбядіні, 55; Паніко, 78.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.