Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

transkarpatia.net

Четвер, 30 жовтня 2014, 16:10

Трьох посадовців Сихівської районної адміністрації взяли на хабарі

З підозрою в отриманні хабара затримали заступників голови Сихівської районної адміністрації Олега Поручинського і Івана Коркішка та в.о.начальника відділу житлового господарства районної адміністрації Любомира Коханця.

Зараз триває обшук у їхніх робочих кабінетах, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Очищення влади – це не лише люстрація, а й виявлення хабарників і всіх тих, хто працює не чесно. Ми вимагаємо справедливого розслідування і якнайсуворішого покарання у разі, якщо їх вина буде доведена. З допомогою громадськості, правоохоронних органів, ми і надалі будемо очищувати владу від тих людей, які не працюють на благо громади міста і заплямовують імідж посадовців, які покликані, в першу чергу, служити народу», - зазначив Олег Синютка, перший заступник міського голови Львова.

Нагадаємо, за даними прокуратури ці посадовці вимагали у керівника товариства з обмеженою відповідальністю 20 тис. грн. "відкату" за укладення договору на проведення будівельних робіт та підписання актів виконаних робіт.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.