Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ВО "Свобода"

П'ятниця, 31 жовтня 2014, 17:30

В одному з округів Львівщини "Свобода" не подолала 5-процентний бар'єр, – дані ЦВК

ВО "Свобода"

У 122 виборчому окрузі (Яворівський та Жовківський райони) Всеукраїнське об'єднання "Свобода" отримало 4.66% голосів.

Це випливає з даних, розміщені на сайті Центральної виборчої комісії (при 100% опрацьованих протоколів).

Ще у чотирьох округах за "Свободу" проголосували менш як 6% виборців – №117 (Галицький, Франківський райони, частина Шевченківського району Львова) – 5.97%; №118 – 5.76%; №123 (Золочівський, Миколаївський, Перемишлянський р-ни)– 5.89%; №126 (Жидачівщина та Стрийщина) – 5.63%.

Найбільше за "Свободу" голосувало виборців округу №121 (Дрогобиччина)– 7,91%, та №125 (Старосамбірщина, Турківщина та Сколівщина) – 7,12%.

Результат "Свободи" не залежав від того, відправляла партія на округ мажоритарника чи ні. В округах, де балотувалися Фаріон, Сех та Тягнибок-молодший, "Свобода" отримувала середній результат. 

Середній результат "Свободи" по Львівщині становить 6,19%. Партія займає по області 4-ту позицію після "Народного Фронту", "Блоку Петра Порошенка" та "Об'єднання "Самопоміч".

На парламентських виборах у 2012 році "Свобода" отримала на Львівщині 38.02% голосів, і здобувала в області перше місце. Причому це була єдина область, де партія Тягнибока взяла лідерство.

Нагадаємо, цьогоріч "Свобода" на парламентських виборах не проходить у Раду, оскільки не подолала 5-відсотковий бар'єр.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.