Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аукціон

chernivtsinews.com

П'ятниця, 31 жовтня 2014, 17:50

Львівська влада збирається продати ще й пам'ятку архітектури на вул. Олени Степанівни, 31

аукціон

Управління комунальної власності Львівської міськради планує виставити на аукціон будівлі на вул. Олени Степанівни, 31: двоповерхову будівлю площею 450 кв. м та одноповерхову площею 39,4 кв. м. 

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

«Згідно зі ст.18 Закону України «Про охорону культурної спадщини», пам’ятка може бути приватизована, за умови укладення майбутнім власником з відповідним органом охорони культурної спадщини попереднього договору про укладення в майбутньому на пам’ятку з викладенням його істотних умов, у тому числі щодо цільового використання пам’ятки, робіт, які майбутній власник зобов’язується провести на пам’ятці з метою утримання її в належному стані», -  начальник управління охорони історичного середовища Львівської міської ради Лілія Онищенко.

Балансоутримувач цих нежитлових приміщень ЛКП «Агенція ресурсів Львівської міської ради» взявся за проведення робіт з прибирання приміщень на вул. Олени Степанівни, 31, аби вони були в належному санітарному стані.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.