Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

замовне вбивство

ye.ua

Неділя, 2 листопада 2014, 16:59

Правоохоронці попередили два замовних вбивства на Львівщині

замовне вбивство

Працівникам міліції Львівщини вдалось попередити два замовних вбивства, жертвами яких мали стати хакер та син мера одно з міст області.

Про це повідомила прес-служба ГУБОЗ МВС України  у Львівській області.

У червні 31-річний чоловік в інтернеті почав шукати «кілера» для вбивства свого компаньйона по бізнесу. Життя жертви він оцінив у 6 тис. дол. США.

Правоохоронці розробили оперативну комбінацію, в результаті вийшли на зв’язок із замовником.

Під час зустрічі із «найманцем» чоловік повідомив всю інформацію про жертву – спосіб життя, місце мешкання та надав фотографію і аванс – 3,5 тис. дол. США. Решту суми він пообіцяв передати після надання доказів убивства.

Під час наступної зустрічі, яка відбулася в жовтні, замовнику були надані докази виконаного замовлення – золотий ланцюжок жертви. Цього було достатньо і він передав другу частину коштів – 2,5 тис. дол. США.

Замовник відразу ж запропонував другу справу – убити ворога свого товариша за 20 тис. дол. Виконавець повинен був отримати цю суму за вбивство сина мера одного з міст Львівщини.

Після того, як кримінальні правопорушення були задокументовані, правопорушника затримано за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

Наразі згідно з рішенням суду відносно чоловіка обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.