Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

опалювальний сезон

typical.if.ua

Понеділок, 3 листопада 2014, 14:33

Кабмін просить повідомляти, якщо батареї – холодні

опалювальний сезон

Регіони звітують про стовідсоткове забезпечення теплом житлового фонду та закладів соціальної сфери. 

Виключення – Донецька область, де в роботу не запущено 17 з 709 котелень. Таким чином, станом на ранок 3 листопада, в Україні працює 21 174 котелень, або 99,92%

Про це повідомили в оперативно-диспетчерській службі (ОДС) Мінрегіону України.

У Києві, за даними ОДС, не опалюється 436 шкіл з 509. Однак це пов’язано з осінніми канікулами – поки учні відпочивають, тепло навчальним закладам вирішили не підключати.

Якщо ж дані регіонів не відповідають реальному стану речей, у Мінрегіоні просять повідомляти про це оперативно-диспетчерській службі Міністерства за тел. 044 207 18 04.

«При надходженні повідомлення з того чи іншого населеного пункту про відсутність тепла у конкретному закладі чи житловому будинку, ми негайно зв’язуємося з відповідальними особами на місцях. Наше завдання – не з’ясовувати причини, а вжити всіх заходів, щоб негайно вирішити це питання. Лише після того, як нам прозвітували, що тепло до проблемного об’єкта вже підключено, і коли цю інформацію нам підтвердили ті, хто звертався до ОДС, ми знімаємо дане питання з контролю», - пояснили в оперативно-диспетчерській службі Мінрегіону.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.