Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

gazeta.dt.ua

Понеділок, 3 листопада 2014, 17:11

Українсько-польський ярмарок рекреаційного туризму пройде у Львові

5-6 листопада у Львівському Палаці Мистецтв відбудеться Ярмарок рекреаційного туризму.

Про це повідомили організатори заходу.

Основною метою ярмарку є популяризація природничого й культурного потенціалу українсько-польського прикордоння, налагодження співпраці між представниками польської та української туристичної індустрії. Львівську, Івано-Франківську та Закарпатську області України на ярмарку представлятимуть 30 учасників. Із Підкарпатського воєводства Польщі до Львова приїде ще 15 учасників. Загалом на Ярмарку свої туристичні моживості презентуватимуть 45 учасників.

На подвір'ї Палацу мистецтв на час роботи Ярмарку буде встановлена альпіністська куля. Організатори ярмарку вважають, що гірський туризм є важдивою складовою розвитку туристичного потенціалу українсько-польського прикордоння. Саме тому вони запрошують молодь Львова до перших уроків з альпінізму.

У рамках роботи Ярмарку також відбудеться міжнародна експертна кoнференція „Промоція ефективних методів ведення економічної діяльності в туризмі”. До її підготовки долучились Департамент міжнародного співробітництва та туризму Львівської ОДА та Львівська облрада.

Урочисте відкриття Ярмарку рекреаційного туризму відбудеться 5 листопада, об 11.00 год.

Вхід на ярмарок та Альпіністську кулю бескоштовний. В програму Ярмарку також включено розваги, дегустації і частування національними стравами. Ярмарок працюватиме з11.00 до 18 год., середа 5 листопада, і з 11.00 до 15.00 год., четвер 6 листопада.

Ярмарок відбудеться в рамках мікропроекту, який реалізується в рамках парасолькового проекту № IPBU.03.02.00-76-832/12 «Транскордонна співпраця для рекреаційного туризму польсько-українського прикордоння» та співфінансується за рахунок коштів Європейського Союзу.

Організатори: Асоціація для розвитку і промоції Підкарпаття «Про Карпатія», Ряшівська агенція регіонального розвитку, ГО “Європейський діалог”
З додаткових питань прохання контактувати з виконавчим директором ГО «Європейський діалог» Ігорем Каспруком за телефонами: (032) 243-52-97, (050) 370-31-03

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.