Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ГУ Державної фіскальної служби у Львівській області

tsn.ua

Вівторок, 4 листопада 2014, 16:01

У Львові "замінували" нещодавно зареєстроване відділення фіскальної служби

ГУ Державної фіскальної служби у Львівській області

У Львові приміщення Головного управління Державної фіскальної служби України у Львівській області, що знаходиться на вулиці Стрийській, 35, та територію, наближену до нього, обстежують вибухотехніки.

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Сьогодні у Сихівський райвідділ міліції зателефонував черговий ГУ Державної фіскальної служби у Львівській області. Він повідомив, що до громадської приймальні служби зателефонував невідомий чоловік і сказав: «Вас – заміновано».

На місці події працюють міліціонери, кінолог та вибухотехніки. З будівлі евакуйовані понад 300 працівників та відвідувачів. 

Нагадаємо, з початку року у Львові та в області до правоохоронців надійшло 89 неправдивих повідомлень про замінування тих чи інших об’єктів. Більшість повідомлень, за словами головного міліціонера області Дмитра Загарії, надходять із зони АТО.

Додамо, що ГУ Державної фіскальної служби у Львівській області було зареєстровано 30 жовтня. Тоді ж було призначено керівництво відомства. 



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.