Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Варіанти.net

Понеділок, 18 червня 2012, 10:27

Братання данських на німецьких вболівальників паралізувало рух автобусів до стадіону

Вчора, 17 червня, у день матчу Данія-Німеччина, на п’ять хвилин було паралізовано рух автобусів із вболівальниками Німеччини та Данії. Причиною стало те, що вболівальники обох країн вирішили влаштувати дружнє братання. Про це «Варіанти» повідомив Володимир Рощин, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР.

Однак вже за п’ять хвилин рух автобусів від вулиці Шота Руставелі було відновлено і вболівальників благополучно довезли до стадіону, повідомив Володимир Рощин. Після матчу всі вболівальники без проблем дістались додому і вже о другій ночі, за словами пана Володимира, на стадіоні не залишилось жодного відвідувача.

Нагадаємо, вчора, 17 червня, у рамках чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 на стадіоні «Арена Львів» відбувся матч Данія-Німеччина, що завершився з рахунком 1:2 на користь Німеччини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.