Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Олег Скрипка

Середа, 5 листопада 2014, 16:07

Всеукраїнський тур "Джаз-кабаре Забава" Олега Скрипки віддають зібрані кошти бійцям АТО

Олег Скрипка

Всеукраїнський тур "Джаз-кабаре Забава" Олега Скрипки та Етно-диско вечорниці в рамках проекту "Народжені в сорочці" жертвують зібрані гроші для бійців АТО.

Осінній тур "Джаз-кабаре" Олега Скрипки", що проходить оперними театрами та концертними залами України, вчора завітав до Львова.

Для фанатів гурту "Воплі Відоплясова" стало справжнім одкровенням, що Скрипка і його джаз-кабаре "Забава" виконували українські джазові пісні 30-40 років минулого століття, автором яких є львів'янин Богдан Веселовський.

Також звучали відомі світові хіти від Олега Скрипки у джазовій манері.

У той же день у нічному клубі Picasso відбулась Етно-диско вечорниці, де за пультом стояв DJ O'Скрипка.

Вечір пройшов у рамках проекту "Народжені в сорочці". Сам проект передбачає низку благодійних заходів для забезпечення потреб 9-го полку оперативного призначення Національної гвардії України.

У зв'язку з цим на етно-диско вечорниці відбувся аукціон вишиванок під лозунгом "Міняю вишиванку на бронежилет". Лотами аукціону стали вишиванки Олега Скрипки, Олександра Шовковського, Артура Боссо, Сергія Гладиря, Ірини Мерлені.

Загалом за 5 вишиванок організаторам проекту вдалося зібрати більше 11 тисяч гривень.

Також триває онлайн-аукціон вишиванок, у якому приймають участь Ніна Матвієнко, Тарас Тополя, Ірена Карпа, Віктор та Олександр Павліки, сестри Тельнюк, Альоша, Влада Литовченко, Геннадій Попенко та інші.

Усі кошти від продажу квитків та від аукціону підуть на забезпечення солдат.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.