Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

укрзалізниця

portal.lviv.ua

Середа, 5 листопада 2014, 18:14

Укрзалізниця кинула ще один потяг через Львів

укрзалізниця

З 29 листопада курсуватиме поїзд Дніпропетровськ - Івано-Франківськ, маршрут якого пролягатиме через Львів.

На Придніпровській залізниці на час зимових перевезень скореговано розклад руху поїздів. Про це розповів начальник відділу вокзалів Придніпровської магістралі Іван Леводянський під час прес-конференції у ІА «Мост-Днепр».

Щоб задовольнити попит на перевезення пасажирів у західному напрямку, з 29 листопада розпочне курсувати поїзд Дніпропетровськ - Івано-Франківськ, маршрут якого пролягатиме через Львів. До Львова подорожуючі зможуть дістатися ще двома поїздами: № 86/85 Сімферополь-Львів та № 41/42 Дніпропетровськ – Трускавець.

Начальник відділу вокзалів зазначив, що в осінньо-зимовий період окремі поїзди через зменшення пасажиропотоку можуть курсувати за зміненим графіком. Наприклад, з 6 листопада поїзди до Москви з Дніпропетровська, Кривого Рогу та Бердянська буде об’єднано в один тригрупний поїзд. Уточнити розклад руху пасажири можуть на сайті Укрзалізниці або безпосередньо на вокзалі.

Для комфорту пасажирів, які планують подорожувати разом зі своїм авто, у складі поїздів № 79/80 сполученням Дніпропетровськ – Київ – Дніпропетровськ та № 41/42 сполученням Дніпропетровськ – Трускавець – Дніпропетровськ продовжать курсувати два спеціальні вагони-автомобілевози. У січні-жовтні 2014 року спецвагонами перевезено 847 автомобілів: з Дніпропетровська до Києва і зворотно – 696, у напрямку Трускавця та зворотно – 151.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.