Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

newsoboz.org

Четвер, 6 листопада 2014, 09:28

Сколівську міліцію звинувачують у "кришуванні" забороненого ринку

Міський голова м. Сколе Володимир Москаль та "Правий сектор" звинувачує сколівську міліцію у "кришуванні" незаконного підприємництва на території міського стадіону "Юність".

 Про це повідомила прес-служба партії.

16 квітня 2013 р. Сколівський районний суд задовольнив позов комунального підприємства "Сколівське ЖКГ" та визнав діяльність даного ринку на стадіоні "Юність" у м. Сколе незаконною хоча б через те,що здійснення торгівлі на стадіоні пошкоджує покриття зеленого поля та бігових доріжок, хоча визначальним фактом став тіньовий касовий збір, який за 1 ранковий день становить до 20 тисяч гривень і надходить не до міської скарбниці. Натомість торгівля не припиняється.

На прохання "Правого сектору" припинити незаконну торгівлю, хоча б через несплату, торговці зауважили, що регулярно платять. На запитання "кому?" міліціонери почали сутичку із правосекторівцями.

Тому, "Правий сектор" вимагає від МВС України розформування Сколівського райвідділу МВСУ, через свавілля, порушення присяги та "кришування" та провести психіатричну експертизу особового складу Сколівської міліції..

Натомість мешканка Сколе пані Оксана зазначила у коментарі Варіантам, що орендна плата сплачується регулярно, а ринок працює раз на тиждень більше 20 років.

Крім того, міський голова володіє частиною стадіону, за словами мешканки міста Москалю не вигідно, щоб на його території торгували люди і він навмисне перешкоджає торгівлі, розповсюджуючи наклепи.

А пошкоджена трава на стадіоні - справа рук самого міського голови, переконана вона.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.