Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

i.obozrevatel.ua

Понеділок, 18 червня 2012, 11:15

На Львівщині упродовж доби втопилося двоє людей

У неділю, 17 червня, до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про те, що на водоймах Львівщини потонуло двоє людей. Повідомляє Головне територіальне управління МНС України у Львівській області.

17 червня о 16:30 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про те, що в с. Куликів Жовківського району у пожежній водоймі ТзОВ «Агротехсервіс» виявлено тіло місцевого жителя 1959 року народження. Наразі обставини загибелі встановлюються. Проводиться дослідча перевірка.

Того ж дня о 21:50 надійшло повідомлення про ще один випадок. В озері «Кругле» під час риболовлі на гумовому човні втопився мешканець м. Львова 1958 року народження. Тіло чоловіка не знайдено.

Нагадаємо, 29 травня на водоймає Львівщини також втопилося двоє людей. Також, 13 червня, в м. Буську в р. Західний Буг впав 8-річний хлопчина. В ході обстеження ріки тіла хлопчика не виявлено. Пошукові роботи продовжуються.

Загалом, із початку року на водних об'єктах Львівської області вже загинули 25 осіб, з них 1 дитина.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.