Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

http://nter.net.ua

Понеділок, 18 червня 2012, 11:41

У Львові засудили директора підприємства до 5 років позбавлення волі, який під час ремонту доріг розкрадав державні кошти

Львівський суд визнав винним директора підприємства, який ремонтуючи дороги у Львові, розкрадав державні кошти. Йому призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з іспитовим строком на 3 роки. Про це повідомляє прес-служба прокуратури м. Львова.

 

Галицький районний суд м. Львова виніс обвинувальний вирок у кримінальній справі, порушеній прокуратурою м. Львова про розкрадання державних коштів під час капітального ремонту доріг на вулицях І.Франка, Ужгородській та у проїзді Крива Липа у м. Львові.

У суді державним обвинувачем доведено, що директор фірми-підрядника, зловживаючи службовим становищем, вніс до офіційних документів завідомо неправдиві відомості про обсяги та вартість виконаних робіт, чим міському бюджету завдав збитків на загальну суму понад 207 тис. грн.

Крім цього, вказаним вироком суду визнано винною службову особу департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, яку прокуратура м. Львова обвинувачувала у службовій недбалості, що й призвело до розкрадання підприємцем бюджетних коштів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.