Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

міст

michpics.wordpress.com

Понеділок, 10 листопада 2014, 13:49

На Львівщині школярка робила селфі, впала з моста та загинула

міст

Вчора, 9 листопада, у реанімаційному відділенні лікарні у Стрию від тілесних ушкоджень загинула неповнолітня дівчина, яка впала з моста.

Про це повідомила прес-служба УМВС на Львівській залізниці.

Слідчо-оперативна група встановила, що три студентки одного із професійних училищ м.Стрия у вечірній час вирішили погуляти по березі річки Стрий біля залізничного мосту на перегоні Стрий–Моршин Львівської залізниці.

- Одна із дівчат відлучилася на деякий час, вирішивши прогулятися по залізничному мості та сфотографуватись на фоні річки Стрий. Під час фотографування дівчина не втрималась за конструкцію мосту і впала під міст. Від удару до бетонних шпал та залізних рейс отримала тілесні ушкодження. Каретою швидкої допомоги доставлена в реанімаційне відділення Стрийської ЦРЛ, де від отриманих травм вона померла - повідомив начальник ЛВ на ст.Стрий майор міліції Микола Петренко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.