Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

письменство

writerinspired.wordpress.com

Понеділок, 10 листопада 2014, 14:11

Стартував обласний конкурс для молодих прозаїків Львівщини

письменство

З 10 до 30 листопада у загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах Львівщини відбуватиметься конкурс молодих прозаїків імені Катрі Гриневичевої.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Захід проводиться з метою активізації виховної роботи серед підростаючого покоління, розвитку інтелектуального потенціалу молодого українства, популяризації місцевого літературного краєзнавства, виявлення та підтримки юних талановитих прозаїків, видання їхніх дебютних творів.

Роботи переможців І етапу (з 10 до 30 листопада) в кожній номінації (в електронному та друкованому вигляді) та заявку на участь у ІІ етапі необхідно надіслати до 15 грудня на адресу: 79008, м. Львів, вул. Винниченка, 1, Львівська обласна дитяча бібліотека; e-mail: kongrynevicheva@gmail.com. Підсумковий ІІ етап триватиме з з 15 до 28 грудня.

Учасниками Конкурсу можуть бути учні загальноосвітніх та вихованці позашкільних навчальних закладів відповідно до вікових категорій: 11- 14 років; 15-18 років. Оцінювання конкурсних робіт проводитиметься у 2-ох вікових категоріях за жанрами: оповідання, новела, казка, есе, нарис. Твори, які надсилаються на конкурс, мають бути оформлені згідно з вимогами: надруковані на аркуші формату А-4, інтервал 2, шрифт – 14 New Roman Time та на електронних носіях (не більше 5 аркушів). CD-диски обов‘язково підписані. До творів на окремому аркуші додаються відомості про автора (прізвище, ім’я, по батькові, дата народження, домашня адреса, поштовий індекс, телефон, місце навчання, електронна пошта – за наявності, коротка творча біографія, якісна фотографія конкурсанта).

Переможців конкурсу молодих прозаїків імені Катрі Гриневичевої буде нагороджено дипломами департаменту освіти і науки облдержадміністрації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.