Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

sportanalytic.com

Понеділок, 18 червня 2012, 12:41

Львівський аеропорт протягом чемпіонату Євро-2012 обслужив понад 600 рейсів

За час проведення Євро-2012 міжнародний аеропорт «Львів» ім. Д. Галицького прийняв понад 600 міжнародних та внутрішніх рейсів. Найбільше чартерних та додаткових рейсів прибуло з Німеччини, Данії, Португалії, Польщі, Чехії, Австрії, – повідомляє медіа-центр «Львів 2012».

В період з 7 по 17 червня 2012 року, кількість пасажирів, яких прийняв львівський аеропорт становить близько 40 тис. осіб. 

Львівський аеродром аеропорту прийняв 8 пасажирських суден класу «D» (Аеробус 310, Боїнг 767) із футбольними вболівальниками.

Нагадаємо, на сьогодні з Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького здійснюють рейси 13 іноземних та 4 українських авіаперевізники. Кількість міжнародних напрямків – 18 (Москва; Варшава; Неаполь; Відень; Мюнхен; Прага; Стамбул; Тімішоара; Дортмунд; Венеція, Вроцлав, Краків, Салоніки, Хургада, Анталія, Сургут, Тіват, Баку).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.