Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Варіанти.net

Понеділок, 18 червня 2012, 12:52

Вчора з фан-зони Львова вивезли 65 куб. м сміття

У Львові, вчора, 17 червня, із фан-зони вивезли 65 куб. м сміття, ще більше, ніж після попереднього матчу у Львові (тоді вивезли 50 куб. м). Про це повідомляє медіа-центр «Львів 2012».

 

У львівській фан-зоні працювало 15 двірників фірми «АВЕ Львів», 2 порохотяги, 1 сміттєзбирач, 4 ручні порохотяги-видувачі.

Загалом із центру вивезли 290 м. куб. сміття, прибирали 98 двірників. Зранку поливали центр – пр. Свободи з допомогою водовозки, вночі працював порохотяг.

«Цього разу у центрі було більше людей. Частіше прибирали урни. Відповідно, ми вивезли більше сміття – приблизно на третину. Сьогодні зранку мили тротуари на пр. Свободи навколо фан-зони. Двірники працювали цілодобово, а тепер вони переходять на двозмінний режим роботи. Лише у вівторок, коли гратиме футбольна збірна України, режим роботи двірників буде підкоректовано», - зазначила голова Галицької районної адміністрації Ірина Маруняк.

За добу третього матчу у Львові із Галицького району в цілому вивезли 569 м куб. сміття, працювали 287 двірників. До вивезення сміття було залучено 10 машин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.