Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вулична їжа

southbankcentre.co.uk

П'ятниця, 14 листопада 2014, 10:05

Постійний фестиваль вуличної їжі стартує у Львові

вулична їжа

15 листопада в приміщенні львівського Арсеналу розпочинає свою роботу ринок зброї «Під Арсеналом» - постійний фестиваль вуличної їжі.

Це перший подібний проект в Україні, поінформували в прес-службі Львівської міськради.

"Всі знають про барселонську Бокерію, чи лондонський Боро Маркет. Тепер на цій гастрономічний мапі з'явиться Львів", повідомили у прес-службі.

Проект вирізняється від інших тим, що тут не лише продаватимуть вуличну їжу, тут в ролі бізнесменів зможуть спробувати себе і професіонали, і аматори - своєрідний інкубатор для початківців, зазначають організатори фестивалю.

"До прикладу, якщо ви печете неймовірні яворівські пироги, але не знаєте як зробити так, щоб за ними стояла черга з усього міста, протестуйте ідею на Ринку зброї «Під Арсеналом» місяць, тиждень чи декілька днів. Головне - це бажання, ідея і концептуальний підхід. З нами вже Дідо, чорноморські мушлі, закарпатські равлики та ще багато нового та цікавого. Кожна торгова точка матиме свою легенду та концепцію", - розповідають організатори.

Відвідувачів чекають 15 листопада з 9:00 до 19:00 год (понеділок – вихідний день).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.