Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

image.tsn.ua

Понеділок, 18 червня 2012, 13:06

5 млн. грн. надійдуть від уряду постраждалим внаслідок негоди 9 червня

Найближчими днями надійдуть кошти від Кабінету Міністрів України у розмірі 5 млн. грн. для завершення відновлення в повному обсязі об'єктів комунальної власності та бюджетної сфери та надання матеріальної допомоги постраждалому населенню внаслідок стихії 9 червня. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА

Влада області ще не в повному обсязі надала допомогу населенню постраждалих районів. «Станом на сьогодні, мешканці постраждалих районів ще не відчули реальної допомоги. Особливу увагу слід приділити вразливим верствам населення – одиноким та пристарілим людям, багатодітним родинам, які не зможуть обійтися без допомоги влади», - зазначив голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк.

Нагадаємо, Львівська ОДА із резервного фонду виділить понад 1 млн. грн. на виплату матеріальної допомоги домогосподарствам, які постраждали внаслідок стихійного лиха 9 червня.

Унаслідок стихії 9 червня 2012 року зазнали пошкоджень від граду покрівлі дахів житлових будинків та господарських будівель 2 311 домогосподарств, а також покрівлі дахів 143 об'єктів та житлових будинків комунальної власності і бюджетної сфери Дрогобицького, Жидачівського, Миколаївського та Самбірського районів області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.