Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

амфетамін

house.jofo.ru

П'ятниця, 14 листопада 2014, 15:51

Двом львів'янам світить 8 років за зберігання амфетаміну та «Субутексу»

амфетамін

Працівники міліції під час санкціонованих обшуків у квартирах двох львів’ян виявили та вилучили таблетки «Субутекс» та амфетамін.

Про це інформує ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

У першому випадку безробітний громадянин зберігав у своїй квартирі 26 таблеток «Субутекс» та 18 згортків з речовиною, що попередньо ідентифікована як амфетамін. Також правоохоронці виявили у помешканні пристрої для вживання наркотиків. За словами чоловіка, ці наркотичні та психотропні засоби він зберігав з метою збуту.

У той самий день правоохоронці обшукали квартиру 22-річного львів’янина, де виявили чотири згортки з речовиною, попередньо ідентифікованою як амфетамін. Чоловік ніде не працює, раніше тричі притягувався до кримінальної відповідальності.

За відповідними фактами відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. 



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.