Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

кокаїн

xn--80achd5ad.xn--p1ai

Понеділок, 17 листопада 2014, 15:34

У Львові впіймали чоловіка, який привіз з Росії кокаїну на 160 тис грн

кокаїн

Правоохоронці викрили міжнародний транзитний канал постачання сильнодіючих наркотиків, зокрема кокаїну, на територію України. Наркотики постачали з Республіки Домінікана через Російську Федерацію.

Про це інформує ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Під час оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу 42-річного львів’янина, непрацюючого, раніше судимого за злочини, пов’язані з наркотиками, у якого виявлено та вилучено велику партію сильнодіючого наркотичного засобу – кокаїну, вагою шістдесят шість грамів (особливо великі розміри).

За цінами «чорного ринку» вартість вилученого наркотику становить не менше ніж 160 тисяч гривень.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Правоохоронці встановлюють причетність затриманого до скоєння подібних злочинів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.