Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

віолончель

soundrefugemusic.com

Вівторок, 18 листопада 2014, 09:02

У Львові пройде концертний тур "Віолончельна пектораль"

віолончель

У Львівській обласній філармонії пройде другий всеукраїнський концертний тур «Віолончельна пектораль. Пам’яті Вчителя».

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної філармонії.

Цьогорічний концертий тур який став культурно-просвітницьким проектом та отримав назву "Віолончельна пектораль. Пам’яті Вчителя" має на меті вшанування видатних українських віолончелістів і педагогів О. Д. Тищенка і Є. Е. Шпіцера, виховаці яких гідно демонструють високий рівень української віолончельної школи як в Україні, так і за її межами.

До мистецького проекту запрошено відомих українських віолончелістів: львів'янина Ярослава Мигаля і киянина Олександра Пірієва. 

Особливістю цьогорічного гастрольного туру стане залучення до концертів знаних вітчизняних віолончелістів, а також молодих талантів – українських віолончелістів, вихованців спеціальзованих музичних навчальних закладів українських міст, у яких заплановані концерти проекту. 

У програмі концертих виступів будуть виконуватися твори видатних композиторів світу, цьогорічних ювілярів К. Ф. Е. Баха, Ю. Кленгеля, а також Й. К. Баха, Д. Поппера.

Цей проект покликаний популяризувати класичну музику в різних куточках України, залучаючи до своїх лав молодих талантів та представників інших виконавських шкіл України. І обіцяє стати гідним продовженням першого мистецького проекту "Віолончельна пектораль".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.